Καλησπέρα λέγομαι Νάντια είμαι crossdresser και ασχολούμαι με πάθος περίπου 3 χρόνια! μέσα απο εδώ λοιπόν ελπίζω και με την βοήθεια σας προσκαλώντας φίλες crossdresser να κάνουν εγγραφή στο forum για να μου δώσετε ένα βήμα παραπάνω για να μπορέσω να καταφέρω να έρθουμε ποιό κοντά, λέγοντας γνώμες,ιδέες,απόψης,μοιράζοντας εμπειριες πάνω στο Ντύσιμο,στο Βάψιμο ή την απόκτηση γνώσεων από άλλους ανθρώπους, με τη μορφή της συζήτησης και του διαλόγου!!! ελπίζω να μεγαλώση οι παρέα μας μέσα από αυτό το ταξίδη που λέγεται cross-dressing.!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Admin στις Τρι Απρ 26, 2022 5:23 pm, 6 φορές συνολικά
Αρέσει στους Admin, sexycross9080, siasuck, crossathens29, ΛΙΑ, dionysos, Υδραυλικός και
Teo
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2022
καλησπερα σε ολες τις φιλεναδες εαν καποια εχει χωρο διαθεσιμο καθημερινα με ενδιαφερει να κανουμε παρεα η να μ παραχωρει τον χωρο ---- εαν θελετε περισσοτερα να μαθετε για εμενα στειλτε ενα μυνημα ειμαι κεντρο αθηνας --- δεν μενδιαφερουν μακρινες περιοχες --- ευχαριστω πολυ....
Αρέσει στον χρήστη Admin
siasuck
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2022
καλησπερα σε ολες τις φιλεναδες εαν καποια εχει χωρο διαθεσιμο καθημερινα με ενδιαφερει να κανουμε παρεα η να μ παραχωρει τον χωρο ---- εαν θελετε περισσοτερα να μαθετε για εμενα στειλτε ενα μυνημα ειμαι κεντρο αθηνας --- δεν μενδιαφερουν μακρινες περιοχες --- ευχαριστω πολυ....
καλησπέρα φιλενάδα χρόνια πολλά!!!ελπίζω να σου αρέσει το forum και να κάνεις εγγραφή προσκαλώντας και άλλες φίλες να έχεις μια όμορφη μέρα!!!
Αρέσει στους χρήστες Admin, siasuck, ΛΙΑ και Sissy888
Admin Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2022 Ηλικία : 43 Τόπος : Κρήτη!!!
Καλησπέρα λέγομαι Νάντια είμαι crossdresser και ασχολούμαι με πάθος περίπου 3 χρόνια! μέσα απο εδώ λοιπόν ελπίζω και με την βοήθεια σας προσκαλώντας φίλες crossdresser να κάνουν εγγραφή στο forum για να μου δώσετε ένα βήμα παραπάνω για να μπορέσω να καταφέρω να έρθουμε ποιό κοντά, λέγοντας γνώμες,ιδέες,απόψης,μοιράζοντας εμπειριες πάνω στο Ντύσιμο,στο Βάψιμο ή την απόκτηση γνώσεων από άλλους ανθρώπους, με τη μορφή της συζήτησης και του διαλόγου!!! ελπίζω να μεγαλώση οι παρέα μας μέσα από αυτό το ταξίδη που λέγεται cross-dressing.!
θα ήθελα πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες πάνω στο ντύσιμο, το βάψιμο και γενικά στην γυναικεία εμφάνιση
Αρέσει στους χρήστες Admin, alikaki και sissy_wannabe
ntaizy_crossaki
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2022 Ηλικία : 29
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2022
Θέμα: Απ: crossdresser 24.4.2022 Τετ Μάης 04, 2022 1:56 am
Admin έγραψε:
giasou moromou
Αρέσει στον χρήστη Sissy888
Alexandris69
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 06/05/2022
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.. νέος κ άπειρος με πολλές όμως εμπειρίες. Εδώ κ καιρό με τρώει η σκέψη να δοκιμάσω το crossdressing. Θα χαρώ να βρω κάποια φίλη από εδω
Αρέσει στους χρήστες Sonia και Sissy888
MPIAS75
Αριθμός μηνυμάτων : 21 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2022 Ηλικία : 49 Τόπος : Αθήνα